Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри голямото си разочарование

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри голямото си разочарование
Коментари Харесай

Клоп: Сами сме си виновни

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри огромното си отчаяние след загубата от Уест Бромич. " Червените " отстъпиха с 2:3 на " Анфийлд " и за трета поредна година отпаднаха още в 4-ия кръг на ФА Къп.

" Знам за какво допуснахме головете. Вторият стана след неприятна игра в отбрана на целия тим. Не бива да се браним по този метод. Не вкарахме дузпа, а в епизода с третия гол имаше засада ", разяснява Клоп.

" През второто полувреме беше значимо да покажем темперамент. Върнахме един гол, само че прекомерно късно. Когато се провалиш първоначално, е доста мъчно по-късно да демонстрираш най-хубавата си игра. Накрая противникът се опитваше да бави времето, само че това е обикновено. Уест Бромич заслужи успеха, тъй като вкара три гола, а ние - два. Те играха добре и се бориха със пристрастеност. А ние сами сме си отговорни за загубата ", добави германецът.

Ливърпул позволи по три попадения във вратата си в два следващи домашен мача за пръв път от 11 години. За финален път това се беше случвало през 2007-а, когато мърсисайдци изгубиха с 1:3 и 3:6 на Арсенал за ФА Къп и Купата на Лигата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР