Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп настоява, че мърсисайдци могат да

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп настоява, че мърсисайдци могат да
Коментари Харесай

Клоп: Има клубове, които са собственост на държави и олигарси, но ние сме различни

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп упорства, че мърсисайдци могат да продължат да натрупат триумфи, макар че не хвърлят огромно количество пари за прехвърляния, както направиха през това лято Челси и Манчестър Сити. Според мнозина анализатори последните два отбора ще бъдат огромните съперници на Ливърпул в борбата за купата през този сезон. Клоп отбрани политиката на притежателите на " алените ", които до момента през това лято похарчиха единствено 11 милиона паунда за прехвърлянето на Костас Цимикас.

" В момента живеем в доста нерешителен свят. За някои клубове това не наподобява толкоз значимо, тъй като те са благосъстоятелност на цели страни или олигарси. Това е истината. Ние сме друг клуб. Стигнахме до два финала в Шампионската лига, като спечелихме единия от тях. През предишния сезон станахме и първенци в Премиър лийг. Постигнахме това, бидейки тъкмо подобен клуб. Не можем да променим това за една нощ и да кажем: " Вече желаеме да вършим като Челси ". Те привлякоха доста играчи. Това може да бъде преимущество, само че значи и, че всички те би трябвало да съумеят да се сработят. Не можете да привлечете 11-те най-хубави играчи в света и да се надявате, че след седмица те ще могат да играят най-хубавия футбол. Тук става въпрос за работа на подготвителното игрище. Може би това е нашето преимущество, тъй като ние от много време работим дружно ", разяснява Клоп пред BBC Radio 5 Live.
" We're a different kind of club "

manager Jurgen Klopp defends the club's caution in the transfer market compared to title rivals " owned by countries and oligarchs ".

— BBC 5 Live Sport (@5liveSport)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР