Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп настоя, че отборът му има

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп настоя, че отборът му има
Коментари Харесай

Юрген Клоп изясни позицията на Ливърпул относно контузията на Мо Салах след удар от Египет

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп настоя, че тимът му има „ тъкмо същия интерес “ като Египет, когато става въпрос за завръщането на звездния нападател Мохамед Салах.

Салах, който стартира Купата на Африканските народи с капитанската лента на Египет, бе заставен да напусне контузен при равенството на груповата фаза на страната му с Гана. Степента на казуса не беше ясна незабавно, само че сътрудникът на играча уточни, че е „ по-лошо от предстоящото “.

Нападателят на Ливърпул следи от трибуните по какъв начин Египет си записва трагично място на осминафиналите мода против Кабо Верде. Въпреки това той се връща в Англия за лекуване, до момента в който неговите сънародници се стремят към популярност в Кот д'Ивоар, което накара мениджъра на Египет Руи Витория да удари Клоп и сътрудника на Салах Рами Абас Иса.

Все още има вяра Салах може да се завърне по-рано, което ще му разреши да играе роля във финала през февруари, в случай че Египет стигне дотук без него. Клоп беше запитан за голмайстора на Ливърпул, откакто от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР