Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира каква ще бъде стратегията

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира каква ще бъде стратегията
Коментари Харесай

Клоп: Не е важно колко пари ще похарчим, а да направим правилните неща

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разяснява каква ще бъде тактиката на клуба през летния трансферен прозорец след разочароващото показване на мърсисайдци през този сезон.

„ Не разполагаме с най-младия състав и го знаем, само че въпреки всичко имаме и много млади играчи. През годините изградихме тим и бяхме сполучливи. През предишния сезон съвсем спечелихме квадрупъл,. Не го постигнахме, знам това, само че се доближихме оптимално. Много от нещата, които постигнахме, са въз основа на опита, който момчетата натрупаха дружно. Година по-късно обаче не сме страхотни. Всеки ни споделя: „ Твърде остарели сте, знаех го още предходната година “. Значи си го знаел? Чудесно.

Така че това е нашата обстановка и нямаме проблем с нея. Не мога да ви кажа какъв брой пари ще похарчим и няма да го направя. Не става въпрос за това какъв брой ще ни коства, а да създадем верните неща както постоянно сме се опитвали. Ние играем футбол и хората имат правото да ни съдят, само че съм 100% уверен, че в случай че дадеш власт на някои хора, те биха взели 20 нови играчи, а други биха върнали старите футболисти. Въпреки това ние сме отпред и вземаме решенията. Намираме се в забавен интервал, само че постоянно се стремим да бъдем умни на трансферния пазар. Това не е нещо изцяло ново за нас “, съобщи Клоп пред Football Daily.

Той също по този начин приказва за слабите изяви на отбора в турнирните му визити през актуалната акция. „ У дома можем да реализираме резултати без да играем на топ равнище. Но би трябвало да играем по-добър футбол, с цел да имаме по-голямо неизменност и с по-добрата игра разликата сред семействата и гостуванията е по-малка. Никога не сме имали сходен проблем във всичките ни сполучливи сезони. Имахме добра статистика като посетители и тъкмо от това се нуждаеш “, добави немският експерт.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР