Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира доста рязко предложението на

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира доста рязко предложението на
Коментари Харесай

Клоп се подигра с идеята на Боели за мач на звездите: Може би иска да докараме и Харлем Глоубтротърс

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разяснява много внезапно предлагането на новия притежател на Челси Тод Боели в Премиър лийг да бъде проведен мач на звездите, сходен на тези в НБА и НХЛ. Според германеца тази концепция е неуместна поради натоварения график във футбола.

„ Не чака дълго, с цел да направи сходно предложение. Когато откри дата за сходен мач, може да ми се обади. Той не помни, че в американските спортове играчите имат пауза от по четири месеца, тъй че са удовлетворени, когато могат да поспортуват малко в този интервал. Във футбола е изцяло друго. Може би желае да докараме и Харлем Глоубтротърс? Не съм сигурен, че хората желаят да гледат сходен мач. Представете си играчи на Манчестър Юнайтед, Ливърпул, Евертън и Нюкасъл в един тим, който не е народен, а просто сборна селекция на Севера. Интересно. Или всички момчета от лондонските клубове в един тим? Арсенал и Тотнъм. Страхотно. Наистина ли е споделил това? Интересно “, съобщи Клоп.
 Новият притежател на Челси: Премиър лийг би трябвало да се поучи от американския спорт, да създадем мач на звездите Новият притежател на Челси: Премиър лийг би трябвало да се поучи от американския спорт, да създадем мач на звездите
Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР