Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп каза, че нападателят на Аржентина

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп каза, че нападателят на Аржентина
Коментари Харесай

Клоп: Финалът на Световното беше най-добрият, който съм виждал, а Меси е най-великият футболист

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели, че нападателят на Аржентина и ПСЖ Лионел Меси е най-хубавият състезател, който в миналото е виждал.

" Това беше в действителност заслужена победа за Аржентина в сложен мач. След 80 минути това беше най-хубавият край на Световно състезание, който съм виждал в живота си. Беше доста специфичен.

Аржентина заслужаваше да завоюва, доста се веселя за тях, те чакаха това отдавна. Най-великият футболист в моя живот е Лионел Меси. Начинът, по който той се забавлява на тази възраст, би трябвало да ни даде визия какъв брой дълго футболистите могат да играят на най-високо равнище. Не би трябвало да затваряме книгите прекомерно рано. Беше наслаждение да го виждам ", съобщи Клоп пред " Liverpool Echo ".

35-годишният аржентинец записа седем мача на Световното състезание в Катар, като означи седем гола и направи три асистенции. На финала аржентинците победиха тима на Франция (3:3 в постоянното време и продълженията, 4:2 след дузпи). Меси беше приет за най-хубав състезател на шампионата.
 Юрген Клоп направи разбор на 2022 година за Ливърпул
Юрген Клоп направи разбор на 2022 година за Ливърпул

" Бяхме близо... "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР