Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изтъкна класата на Тимо Вернер

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изтъкна класата на Тимо Вернер
Коментари Харесай

Клоп обясни защо Ливърпул няма да купува през лятото

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп посочи класата на Тимо Вернер и Кай Хавертц, само че в това време косвено призна, че нито един от двамата няма да бъде притеглен от мърсисайдци това лято. Германските национали дълго време бяха свързвани с трансфер на " Анфийлд ", само че по всичко проличава, че Вернер ще премине в Челси, а Хавертц е най-близо до Байерн (Мюнхен).

" По света има доста положителни футболисти. Тимо Вернер е отличен състезател, Кай Хавертц - също. За да се случи един трансфер, е належащо доста фактори да се съчетаят. Преди 6-7 седмици въобще не знаехме дали ще играем още веднъж футбол тази година. Ако беше взето решение сезонът да не се доиграе, щяхме да се питаме по кое време в действителност ще има мачове. А в този момент всичко стартира и се държим като че ли всичко е като преди, само че не е ", показа Клоп пред Sky Germany.  Как Лампард убедил Вернер за Челси и какво е споделил Клоп на нападателя
" Има доста клюки в Англия кои футболисти ще купи Манчестър Юнайтед или кои ще са новите играчи в Челси. Около нас е по-тихо сега. Не може да желаете бизнесът ви да върви и да разчитате на възможни доходи, в случай че в действителност не знаете какъв брой можете да спечелите. Най-вече тъй като няма изясненост по кое време още веднъж ще играем пред аудитория. Сега всички клубове губят средства. Трябва да връщаме пари от абонаментите за този сезон, а може би и за идващия. Или най-малко за първите 10-15 мача от него. Ложите няма да са цялостни, билетите няма да бъдат продадени напълно. Нещата няма да са като преди. Ако се наложи да обсъждаме с играчите да вземем за пример понижаване на заплатите, а в това време купуваме нови футболисти за по 50-60 млн. паунда, ще е мъчно да го разбираем ", добави Клоп.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР