Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази задоволството си от привличането

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази задоволството си от привличането
Коментари Харесай

Юрген Клоп изрази задоволството си от трансфера на Артур Мело

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази задоволството си от привличането на Артур Мело в състава. Бразилецът ще се подвизава за " мърсисайдци " чартърен до края на сезона с включена уговорка за непрекъснато откупуване на стойност 32 млн.лири. Полузащитникът няма да бъде в групата за дербито против Евертън на следващия ден, защото визовите документи още не са пристигнали. 

Германският експерт обаче ще може да разчита на Дарвин Нунес, който се завръща след изтърпяно  наказване. Другият нападател в отбора Диого Жота към този момент е възстановен от травмата си.

" Истински съм благополучен от този трансфер. Моята информация, че до на следващия ден той няма да успее да получи визата си. Всички се надяваме да бъде на линия за мача с Наполи. Той е добър футболист, дава темп, доста прецизен в подаванията, има скорост и е сигурен с топка в крайници. Харесвам го доста.

Хендерсън сигурно е навън, само че не знаем още за какъв брой време. Все още чакаме резултатите. Дарвин е в добра форма. Той научи урока си. Спечелихме последните два мача, тъй че не гледаме толкоз отрицателно на случилото се, тъй като през времето, в което бе осъден, можехме да му помогнем и той в този момент е доста по-спокоен. Диого Жота евентуално също ще бъде в групата. Вчера тренира с тима за първи път ", приключи Клоп.
 Ливърпул притегли Артур Мело в последните минути на трансферния пазар
Ливърпул притегли Артур Мело в последните минути на трансферния пазар

След като капитанът Джордан Хендерсън получи травма
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР