Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази голямото си задоволство след

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази голямото си задоволство след
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Ливърпул показа шеметно представяне

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази огромното си удовлетворение след следващата победа на тима му в Премиър лийг. В 35-ия кръг на шампионата „ червените” реализираха триумф с 2:0 при гостуването си на Кардиф Сити, който още веднъж ги прати отпред във краткотрайното класиране на Висшата лига на Англия.

Германецът разяснява, че представянето на тима му е било повече от съвършено, и макар сухият терен, то отборът е посочил огромна класа.

„ Бяхме готови, че този мач може да е обелка от банан, на която можем да се подхлъзнем. Момчетата обаче бяха невероятни. Беше ясно, че ще ни е трудно”, стартира Клоп.

„ Времето се промени и това придаде активност на мача. Трябваше да останем спокойни и да вършим верните неща. Теренът бе доста изсъхнал и пасовете не вървяха добре, което бе неприятно за нас. Момчетата не се отчаяха, а в противен случай – сътвориха прелестни положения през първото полувреме, които обаче не влязоха. Знаехме, че в случай че продължим по този начин, то ще продължим да сътворяваме положения”, разяснява 51-годишният експерт.

„ Головете, които вкарахме, бяха брилянтни. Дузпата? Какво да я разясняваме – той задържа Мо Салах пет или шест пъти”, продължи Клоп.

„ Аз мога да кажа за мен, че не чувствам напрежение, а просто желая да играем по този метод. Хубаво е, че това не можем да го променим. Отборът в действителност дава всичко от себе си и приказваме непрестанно за това. Представянето ни бе повече от съвършено. Сезонът е тежък, само че положителен за нас досега”, добави Клоп.

„ Не сме упражнявали обстановката при корнера за гола на Джини Вайналдум. Явно са си говорили на терена”, приключи Юрген Клоп.

Унищожителното гонене не стихва - Ливърпул отново е водач
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР