Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори на прескоференция преди началото

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори на прескоференция преди началото
Коментари Харесай

Клоп: Трансферът на Кайседо няма да ни разсее преди мача с Челси

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп приказва на прескоференция преди началото на сезона в Премиър лийг и гостуването на неговия отбор на Челси. Немският експерт удостовери информацията, че халфът на Брайтън Мойсес Кайседо ще подпише с мърсисайдци.

“Мога да потвърдя, че договорката с клуба му е контрактувана, каквото и да значи това в последна сметка. Разбира се, ние желаеме играча. Не разполагаме с безконечен запас. Не чакахме, че някои от нещата, които се случиха през лятото, само че когато те станаха, задвижихме прехвърлянето. Нека забележим какво ще се случи и ще продължим оттова. Предстоят ли медицинските му прегледи през днешния ден? Не знам ”, сподели Клоп.

Германецът приказва и за идната среща с Челси.
“Подготвяме се за мача с тях и договорката за Мойсес Кайседо няма да ни разсея. Мисля, че това са два в действителност положителни тима, които се изправят един против различен. Гледахме Челси по време на турнето им против Дортмунд и Нюкасъл и видяхме доста положителни неща.

Те са в действителност надарени и ние би трябвало да сме готови за това. Това е домашен мач за тях и те желаят да се покажат под управлението на новия управител. Почетино е доста добър управител. Вече можете да видите играта на Почетино в този тим. Знаем какво прави той от Тотнъм и можете да видите прилики. Кристофър Нкунку беше основна част от техните проекти и е тъпо, че момчето се контузи. Това не беше нещо, което те възнамеряваха, само че въпреки всичко имат в действителност положителни офанзивни играчи ”, добави Клоп.

Той приказва и за измененията в Ливърпул през лятото.

“Имаме ново начало с този презареден Ливърпул - това е вълнуващо. Хората желаеха промени, тъй като бяхме дружно отдавна. Дали това се случи в верния миг? Трудно е да се отговори на този въпрос. Но в този момент това се случи и това е добре.

Имаме нова лидерска група и в случай че погледнете играчите, които не са в тази група, то те също оферират доста, те са изключителни. Коди (Гакпо) е страховит, Дом (Собослай] е на 23 години и е капитан на Унгария, Мака (Алексис Мак Алистър) също е извънреден. Видях доста неща от играчите, които ме карат да си мисля, че не сме инцидентни и сме съществени. Очакваме с неспокойствие жребия за Лига Европа, само че желаеме да играем в Шампионската лига.

Искаме да сме конкурентни и да стартираме добре сезона. Имаме цели и положителните усеща, които имам, се основават на това, което видях по време на предсезонната подготовка ”, изясни той.

На германеца бяха припомнени и негови думи отпреди време, когато той изрече недоволството си от огромните суми за прехвърляния и че ще бъде уволнен, в случай че даде 100 милиона за един състезател.

“Всичко се промени. Харесва ли ми? Не. Разбрах ли, че съм сбъркал? Да. Не упреквам никого, само че просто подобен е пазарът. В края на краищата ние като клуб би трябвало да сме сигурни, че с нашите запаси ще получим допустимо най-хубавия състезател.Не сме в страната на фантазиите и не можем просто да посочим състезател и да го накараме да пристигна. Понякога една врата се затваря, а друга се отваря ”, разяснява той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР