Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп беше много недоволен след равенството

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп беше много недоволен след равенството
Коментари Харесай

Какво трябва да стане, за да получим дузпа, беснее Клоп

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп беше доста неудовлетворен след равенството против Нюкасъл (1:1). Мърсисайдци за следващ път не победиха в мач, в който преобладаваха, а Клоп се оплака от съдийството на Крейг Поусън.

“Разочарован съм. На всички тимове ще им е мъчно в Нюкасъл. Вкарахме хубав гол и създадохме още доста положения пред вратата на домакините, само че ги пропуснахме, включитлено и на празна врата. В различен ден бихме осъществили най-малко едно от тях, само че през днешния ден не стана. Не видях Нюкасъл да сътвори чисто положение”, разяснява Клоп.

“Те (Нюкасъл - б.р.) имаха един късмет и незабавно го използваха. Не е доста заслужено, още повече, че не получихме и дузпа, а трябваше. Не знам какво би трябвало да стане, с цел да ни дадат дузпа - може би наш футболист да остане без фланелка? От друга страна, в случай че самичък не си окажеш помощ, няма на кой различен да разчиташ”, възнегодува немският експерт. Премиър лийг 7 кръг, неделя 1 октомври  Нюкасъл 1:1краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР