Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе определен за най-добър в

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе определен за най-добър в
Коментари Харесай

Мениджърите избраха Юрген Клоп за №1 в Англия

Мениджърът на " Ливърпул " Юрген Клоп бе избран за най-хубав в Англия от Асоциацията на мениджърите. През сезона немският експерт изведе отбора от Мърсисайд до първа шампионска купа от 30 години насам и справедливо завоюва наградата, който носи името на именития някогашен управител на " Манчестър Юнайтед " сър Алекс Фъргюсън.

" Изключително поласкан съм да печеля, признателен съм за оценката " Сър Алекс Фъргюсън ", носещо името на индивида, на който се удивлявам толкоз доста ", сподели Клоп и не пропусна да благодари на хората в щаба си, които вършат екипа " в действителност специфична група от мозъци ".



" Обичам да работя с моите треньори, футболисти и с всички в " Ливърпул " и, несъмнено, съм признателен за поддръжката от всички наши прелестни последователи ", добави германецът.
Хеви метъл в сянка Специалистите зад триумфа на "Ливърпул "
Сър Алекс Фъргюсън поздрави Клоп за спечелването на премията и съобщи, че му прости за това, че го е събудил в 3.30 през нощта, с цел да му каже, че е станал първенец. " Благодаря ти. Ти в действителност го заслужаваш ", сподели някогашният управител на " Манчестър Юнайтед ".
" Лийдс " се завърна във Висшата лига след 16-годишно скитничество Трикратният първенец на Англия още веднъж ще играе измежду най-хубавите
Аржентинецът Марсело Биелса бе определен за №1 в Чемпиъншип, откакто класира " Лийдс " във Висшата лига за първи път от 16 години.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР