Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе изключително щастлив от класирането

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе изключително щастлив от класирането
Коментари Харесай

Клоп: Звучи като лудост, но сме на финал в ШЛ


Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе извънредно благополучен от класирането на неговия отбор за финала в Шампионската лига. Въпреки че изгубиха с 2:4 в реванша с Рома на Олимпико, мърсисайдци не престават напред с общ резултат 7:6.

„ Като за началото, и това е в действителност елементарно, би трябвало да стартира с похвали за Рома. Просто какво показване от тяхна страна, направиха необикновен поврат и играха самоуверено, съобщи Клоп.

Беше ясно, че те ще рискуват и ние се възползвахме от това, реализирайки ранен гол, което бе съвършеният сюжет за нас. Впоследствие си отбелязахме безразсъден автогол, последван от второ попадение в наша изгода. Просто знаех, че до момента в който не вкараме трети гол, те няма да се откажат. Мисля, че играхме доста добре на контраатаки, само че не бяхме задоволително търпеливи да ги приключим. И точно заради тази причина дуелът остана отворен до самия край, разяснява още немският експерт, който класира „ алените “ за финала в конкуренцията за първи път от 2007 година насам. В разногласието за купата на 26 май в Киев Ливърпул ще се изправи против първенеца от последните две издания Реал Мадрид.

„ В интерес на истината това бе първият мач, в който не се представихме по най-хубавия метод, само че пък имахме шанс. Мисля си обаче, че с играта, която демонстрирахме досега в шампионата, изцяло заслужихме мястото си във финала. Както споделих и преди мача – същото, щеше да важи и за Рома. Наистина съм доста благополучен за моите футболисти, за клуба и за нашите почитатели. Това бе едно ужасно премеждие, а в този момент се насочваме към Киев, което звучи откачено, само че е истина “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР