Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, сподели, че е имал

...
Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, сподели, че е имал
Коментари Харесай

Клоп: Имах дълъг разговор с Дарвин Нунес

Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, показа, че е имал дълъг диалог с новото звездно попълнение на „ алените ” Дарвин Нунес. Уругвайският голмайстор не стартира по най-хубавия метод своя престой на „ Анфийлд ”.

Нунес вкара в първия мач за сезона против Фулъм, само че при дебюта си на „ Анфийлд ” получи пряк червен картон и пропусна идващите три срещи за „ мърсисайдци ”. От началото на сезона уругваецът записа едвам два мача като титуляр, като в последния против Брайтън, приключил 3:3, Нунес се появи от пейката за няколко минути.

„ Той е добре. Разбира се, към момента се приспособява. Всички играчи се приспособяват. Новите играчи идват и всички приказват за тях и желаят да блеснат на момента. Понякога това се получава, от време на време – не ”, показа Клоп.

„ Вчера имахме дълъг диалог дружно с Пеп Линдерс, тъй като моят португалски към момента не е по-добър. Казахме му, че сме спокойни. Много е значимо в нашата обстановка той да не се тормози или нещо сходно. Знаем, че тази полемика е неизбежна. Определено трите мача наказване не му помогнаха. Отборът ни не лети и това не прави обстановката лесна за нападателите, изключително за тези, които приключват офанзивите ”, сподели още мениджърът на Ливърпул.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР