Мениджърът на Кубрат Пулев и негов партньор в агенция „Епик

...
Мениджърът на Кубрат Пулев и негов партньор в агенция „Епик
Коментари Харесай

Мениджърът на Кобрата ще съди Антъни Джошуа

Мениджърът на Кубрат Пулев и негов сътрудник в организация „ Епик Спортс “ - Ивайло Гоцев, заплаши Антъни Джошуа със съд, а повода е неналичието на съглашение за борбата сред двамата боксьори.

Двете страни оповестиха, че са се разбрали за дата и място - 12 декември в „ O2 Арена “ в Лондон, само че все пак към момента договорът не е реалност.

„ Ако те не изпълнят съглашението ни, ще последва правосъден иск. В Англия разполагат с отлична и почтена правосъдна система, тъй че не се тормозим от сходни дейности. Вярвам, че Ей Джей и неговият промоутър ще постъпят вярно и ще завършват договорката. Но в случай че решат да не го създадат и в действителност завият в посока мач с Тайсън Фюри, то ние ще си потърсим правата, това е несъмнено. Не единствено ще се задействаме с IBF, с цел да му лишават пояса, само че ще ги съдим за изгубеното време и пропуснати изгоди. На финалната права сме, от наша страна всичко е ясно. Остава Еди Хърн да извърши неговата част от контракта. След това Кубрат ще стане международен първенец. Той е мъжага. Въпросът е Ей Джей мъж ли е, или още е мамино синче “, съобщи Гоцев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР