Мениджърът на Кристъл Палас Рой Ходжсън призова недоволните фенове да

...
Мениджърът на Кристъл Палас Рой Ходжсън призова недоволните фенове да
Коментари Харесай

Рой Ходжсън: Настоящият период е най-трудният в кариерата ми

Мениджърът на Кристъл Палас Рой Ходжсън прикани недоволните почитатели да не обръщат тил на тима от Висшата лига, който е наоколо до зоната на изпадащите, а в понеделник приема Челси в дуел от 24-ия кръг.

Привържениците на отбора към този момент стачкуваха против притежателите, а мотив за следващите рецензии бе провалянето с 1:4 от Брайтън.
 Кристъл Палас - Шефийлд Юнайтед 3:2 в мач от Висшата лига
Кристъл Палас закотви на дъното " остриетата " в шоу с пет гола

" Орлите " надделяха Шефийлд Юнайтед с 3:2

76-годишният Ходжсън, който е водил националния тим на Англия и Ливърпул през кариерата си, съобщи, че Кристъл Палас не може да си разреши да загуби поддръжката на почитателите.

" Това са хората, които не можем да си позволим да обърнем против нас. Настоящият интервал е най-трудният в кариерата ми заради една причина и тя е, че последователите се обърнаха дотам срещу нас ", разяснява Рой Ходжсън, който няма да може да разчита на Майкъл Олисе и Еберечи Езе против Челси.

" Имаме изключителна потребност от ентусиастите в този момент, тъй като сме отслабени. Трябва ни тяхната поддръжка и симпания, тъй като в понеделник ще играят момчета, които нямат доста опит в първия състав на Палас ", изясни мениджърът на отбора.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР