Мениджърът на Кристъл Палас Патрик Виейра не скри разочарованието си

...
Мениджърът на Кристъл Палас Патрик Виейра не скри разочарованието си
Коментари Харесай

Виейра: Резултатът не отговаря на показаното от нашия отбор

Мениджърът на Кристъл Палас Патрик Виейра не скри разочарованието си от загубата с 0:4 от Тотнъм. Според него резултатът не дава отговор на показаното от неговия отбор в мача.

" Това бе тежка вечер. Получихме четири гола, само че това не дава отговор на показатото от нашия тим. Смятам, че заслужавахме освен това, изключително след обстановките и ситуациите, които създадохме. След първия гол стана доста мъчно за нас. Когато играчите на Тотнъм получат даже и малко пространства, могат да наранят всеки тим. Начинът, по който изнесоха мача и методът, по който излязоха от сложния интервал, в който се намираха, демонстрира какъв брой огромна е разликата сред нашите два тима. Техният по-голям опит бе нажен фактор през днешния ден ", счита Виейра.

" Мисля, че имаше обстановки, в които не бяхме задоволително прецизни. Не използвахме ситуациите си Имахме няколко благоприятни условия да изведем наши футболисти в по-добри обстановки за гол. Не бяхме задоволително прецизни във финалната третина. Иначе бяхме смели, показахме класа, само че фактът, че допуснахме четири гола, демонстрира, че има доста неща, които би трябвало да подобрим. Имаме много млади играчи в тима, които би трябвало да се научат по какъв начин да управляват сходни мачове. Опитът ще ги научи да бъдат по-силни и да употребяват по-добре ситуациите, които основават. Смятам, че 0:4 е тежък резултат за тима и за клуба, само че можем да си вземем значими поучения ", добави французинът.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР