Мениджърът на Фулъм Скот Паркър определи като "скандално" решението на

...
Мениджърът на Фулъм Скот Паркър определи като "скандално" решението на
Коментари Харесай

Мениджърът на Фулъм се нахвърли срещу ВЛ, скочи и срещу Моуриньо

Мениджърът на Фулъм Скот Паркър дефинира като "скандално " решението на Висшата лига "котиджърс " да излезе на следващия ден против Тотнъм. "Шпорите " трябваше да играят с Астън Вила, само че поради огромния брой играчи под карантина в лагера на бирмингамци бе решено този дуел да се отсрочи и вместо него да се състои дербито сред Тотнъм и Фулъм, което трябваше да се организира на 30 декември, само че също бе отсрочено поради играчи на "котиджърс ", които бяха дали позитивни резултати на тестванията.

Промянта бе публично оповестена в понеделник сутринта, което съгласно Паркър е недопустимо. Тази рокада донесе още една промяна в програмата на Фулъм. В петък тимът трябваше да играе с Челси, само че срещата бе преместена за събота.

"В понеделник в 09:30 ни споделиха, че би трябвало да заемем мястото на Астън Вила. Съзнавам, че живеем в непредсказуеми времена и би трябвало да вършим промени. Обикновено аз съм последният, който се оплаква или хленчи, само че да се удостовери мач в 09:30 часа в понеделник е скандално. Не става дума за самия дуел. Приемам, че се постанова да играем. Тук става дума за това по кое време бяхме известени. Не разбирам хората, които взимат тези решения ", съобщи мениджърът на Фулъм.

Малко преди конференцията на Паркър тематиката разяснява и Жозе Моуриньо, който съобщи, че не е съществено от Фулъм да се усещат ощетени, защото самият португалец е схванал два часа преди дуела на 30 декември, когато трябваше по стратегия да играят Тотнъм и Фулъм, че той няма да се състои. Според Паркър обаче двата проблема нямат нищо общо.

"Отлагането на дуел няма никаква връзка. Съвсем друго е да ти назначат подобен 48 часа по-рано. Не желая да влизам в полемика с Жозе за това. В Тотнъм знаеха, че имат мач и се готвеха за него. Дали сходно нещо би се случило с два от най-големите клубове, които се борят за купата? Вероятно не. И с право. За мен това е недопустимо ", приключи гневният Паркър.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР