Мениджърът на Евертън Карло Анчелоти е убеден, че тимът му

...
Мениджърът на Евертън Карло Анчелоти е убеден, че тимът му
Коментари Харесай

Анчелоти: Добър мач за нас като цяло

Мениджърът на Евертън Карло Анчелоти е уверен, че отборът му е бил на равнище против Бърнли (1:1) в ранния мач от днешната стратегия в Премиър лийг. Отборът от Ливърпул продължава да страда, като има единствено една победа в последните си седем дуела в елита на Англия.

“Мисля, че като цяло през днешния ден се представихме добре добре. Беше ни мъчно да се върнем в мача след неприятното начало. В последна сметка това тъждество ни дава опция да се придвижим малко напред в класирането. Разбира се, че искахме да спечелим и имахме възможностите за това”, съобщи италианецът.

“В началото имахме психически проблем поради този гол, който допуснахме още в 3-ата минута. Но след 25-30 минути към този момент се бяхме съвзели и в оставащото време до края направихме добър дуел. Заради травмата на Фабиан Делф се принудихме да се върнем към скица 4-3-3. Смятам, че тимът се усеща по-добре с трима полузащитници, тъй като по този начин сме свикнали”, добави Анчелоти.

Той не пропусна да похвали национала Джордан Пикфорд, който напоследък беше изгубил титулярното си място поради слаба форма. Днес обаче стражът се отличи с няколко положителни спасявания: “Джордан е първокласен футболист и за него е значимо да бъде във форма, да е стимулиран и да е мощен душевен. Нападателите ни също се показаха мощно през днешния ден и несъмнено, че искахме да победим, само че сме удовлетворени и на тази точка.”

Премиър лийг 11 кръг, събота 5 декември  Бърнли 1:1краен резулат  Евертън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР