Мениджърът на Евертън - Франк Лампард, отправи послание към неговите

...
Мениджърът на Евертън - Франк Лампард, отправи послание към неговите
Коментари Харесай

Лампард с призив към играчите на Евертън

Мениджърът на Евертън - Франк Лампард, насочи обръщение към неговите играчи. Бившият полузащитник съобщи, че футболистите в нито един миг не би трябвало да се отпускат до края на сезона. През уикенда „ карамелите “ се измъкнаха от зоната на изпадащите и държат ориста си в свои ръце. Утре те гостуват на Уотфорд, който към този момент изпадна публично в Чемпиъншип.

„ Подкрепата, която получаваме, откогато аз съм тук, е невероятна. През последните няколко седмици даже се усили. Имахме потребност от това и сме доста признателни. Трябва обаче да печелим и мачовете на терена “, стартира мениджърът.

„ Настроението се повдигна. Важно е да сме в положително въодушевление, само че и да разбираме, че имаме работа за извършване. Тези играчи са положителни момчета и те желаят най-хубавото за клуба. Много е рисково в този момент да се отпускаме. Единственото обръщение сега е да довършим работата си.

Винаги сме се представяли добре на „ Гудисън “. Проблемът бяха гостуванията. Сега постигнахме поредни победи, което бе значимо. Утре би трябвало да излезем с верния метод “.

„ Миколенко е добре. Той имаше крампа в бедрото. Йери Мина има лека травма, тъй че няма да бъде включен в групата за този дуел. Майкъл Кийн беше страховит, когато се включи против Лестър. Дони ван де Беек към момента не е подготвен. Надяваме се, че ще е добре за мача през идната седмица. Годфри прави всичко допустимо да е на линия “, съобщи Лампард на днешната си конференция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР