Мениджърът на Евертън Франк Лампард не скри задоволството си от

...
Мениджърът на Евертън Франк Лампард не скри задоволството си от
Коментари Харесай

Лампард: Много съм горд, но това е само една победа

Мениджърът на Евертън Франк Лампард не скри задоволството си от триумфа с 1:0 над Манчестър Юнайтед. Той съобщи, че е доста горделив от представянето на своите играчи. От друга страна обаче той напомни, че това е единствено една победа и отборът му има още много работа, в случай че желае да се избави от изпадане.

" Много съм горделив. Важна победа в сложен миг, когато сме напрегнат. Това е действителността. На " Гудисън Парк " се представяме добре. Записваме " сухи " мрежи вкъщи. Когато почитателите и играчите се обединят, мъчно някой може да ни победи тук. Но всичко стартира от играчите, тъй като почитателите може да се разочароват, в случай че видят, че някой не се раздава на терена. Дори и да нямаш ден, би трябвало да продължаваш да се бориш. Може да загубиш топката, само че би трябвало да направиш всичко допустимо, с цел да си я върнеш. Има време да мислим за хубав футбол. Имам упоритостта да остана тук, тимът да се избави и да стартира да играе добре. Първо обаче би трябвало да покажем борбеност до края на сезона ", змята Лампард.

" Вижда се, че Велф ни липсваше. Когато загубим един или двама от отбранителните ни халфове, изпитваме компликации. Той ни даде нужното успокоение и през днешния ден бе страховит. Нека не забравяме обаче, че това е единствено една победа. Трябваше да спечелим и през седмицата, само че не го направихме. Трудно бе да се събудим след загубата от Бърнли. Моята най-важна задача е да повдигам духа на всички. Тук имаме доста положителни футболисти ", добави експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР