Мениджърът на Дилиън Уайт - Еди Хърн, който държи правата

...
Мениджърът на Дилиън Уайт - Еди Хърн, който държи правата
Коментари Харесай

Еди Хърн категоричен, че Кобрата - Уайт ще се състои

Мениджърът на Дилиън Уайт - Еди Хърн, който държи правата и на първенеца на WBA, WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа, изрази убеденост, че неговият боксьор ще се изправи против Кубрат Пулев в границите на два месеца и половина. Той приказва пред английските медии за миналия търг, извоюван от организацията на Ивайло Гоцев “Епик” против 1,5 милиона $.

Според Хърн препоръчаните пари са повече от възможните доходи, които ще генерира конфликтът сред Кобрата и Костотрошача, което слага мача в затруднено състояние. Въпреки това сътрудникът е убеден, че среща за званието кандидат №1 на IBF ще има.

“Когато боксираш в елиминационен мач и си №2, какъвто е Пулев, идващият под теб получава 25 %, такива са разпоредбите. Но истината е, че търгът може да се манипулира. Казахме на Кубрат, че ще получи 700 хиляди $ обезпечено, в случай че спечелим търга, и ще проведем мача в България, само че при наши условия. Пулев се съгласи. Но внезапно се появиха “Епик”, които наддадоха с оферта от 1,5 милиона $, от които Дилиън ще получи 375 хиляди. Нашето предпочитание бе да подсигуряваме тези пари на Уайт, а Пулев да си получи неговите 700 хиляди, което прави разход в размер на малко над милион $. Ако се бяхме разбрали, нямаше да има търг. Но те отхвърлиха. За страдание в този момент би трябвало да забележим дали парите ги има. Говорим да създадем този мач дружно и да си сътрудничим. Уайт можеше да се откаже, само че няма да го направи”, съобщи Хърн.

По думите на британеца до края на седмицата би трябвало да стане дефинитивно ясно къде и по кое време ще се организира мачът на Кобрата с Костотрошача. Почти несъмнено той ще е в София, само че датата 18 август, за която Пулев загатна, наподобява нереалистична. Очакванията са конфликтът да се предава директно по Скай на Острова и да се излъчва в Съединени американски щати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР