Мениджърът на четвъртодивизионния Стивъниж Стив Евънс заяви, че победата над

...
Мениджърът на четвъртодивизионния Стивъниж Стив Евънс заяви, че победата над
Коментари Харесай

Мениджърът на Стивънидж: Ще разказвам на внуците си за победата над Астън Вила

Мениджърът на четвъртодивизионния Стивъниж Стив Евънс съобщи, че успеха над Астън Вила с 2:1 в третия кръг на шампионата за Купата на Футболната асоциация в Англия (ФА Къп) е приказка, която ще споделя на внуците си години наред. Астън Вила водеше с 1:0 до 88-ата минута, само че гостите съумяха да извърнат с два гола в границите на две минути. Евънс похвали физическото положение на играчите си и съобщи, че те имат „ сърца с размера на Биг Бен “. 

„ Имам внуци – дребните Джоузеф, Джеймс и Мини, които ще слушат за това в идващите няколко години. Имал съм някои вълшебни моменти, някои страхотни победи над тимове от Чемпиъншип, само че в случай че победиш отбор от Висшата лига като Астън Вила, това остава вечно “, разяснява Стив Евънс. „ Вълшебно е за футболистите, за президента и за град Стивънидж да има над 3000 почитатели тук и да победим по метода, по който го направихме. Това е шампионатът за Купата на Футболната асоциация, където се сбъдват фантазии “, добави експертът. 

За Астън Вила провалянето е осмо следващо в конкуренцията, като всякога бива отхвърлен в третия кръг. Именно на този стадий клубовете от Висшата лига се включват в надпреварата. Финалистите от 2015-а доближиха до четвъртия кръг през 2016 година. 

Носителят на купата от Световното състезание с тима на Аржентина Емилиано Мартинес остана на аварийна пейка за дуела, а Евънс съобщи, че вратарят, който е играл под неговото управление, когато е бил чартърен в Родъръм Юнайтед, го е прегърнал след дуела. „ На лицето му беше изписано, че го боли “, призна мениджърът на Стивънидж.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР