Мениджърът на Челси Томас Тухел не бе особено щастлив, след

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел не бе особено щастлив, след
Коментари Харесай

Томас Тухел: Не обвинявайте Кепа, а мен

Мениджърът на Челси Томас Тухел не бе изключително благополучен, откакто воденият от него тим на Челси загуби с дузпи от Ливърпул финала за Купата на лигата в Англия.

По време на мача и продълженията, завършили при 0:0, вратар на " сините " бе Едуард Менди, но тъкмо преди наказателните удари той бе сменен от Кепа Арисабалага.
 Ливърпул завоюва
4 анулирани гола, 21 вкарани дузпи и един печален вратар - Ливърпул надделя Челси в героичен край за " Карабао Къп "!

Кепа се оказа огромният антигерой на " Уембли "

" Взех решението за промяната, каквато направих и в предходния край, тъй като той тренира доста старателно и играчите ми знаят какъв брой е добър. Той просто има повече време да тренира дузпи спрямо Еду, който играе повече. Всички знаят какъв брой добър е Кепа и какъв брой е мъчно да му отбележиш дузпа. За страдание през днешния ден не съумя да избави нито един удар, само че и противникът извърши брилянтно своите изстрели. Накрая бе доста тъжно, че тъкмо той пропусна последната дузпа, само че не мога да го обвинявам за нищо ", добави германецът.
 Щастливият Клоп: Пълна полуда! Все едно два лъва се биеха между тях
Щастливият Клоп: Пълна полуда! Все едно два лъва се биеха между тях

" Трябва да имаме и шанс, какъвто имахме "

" Играчите знаят, че сме го правили и преди. Но неточности се случват. Аз върша неточности, Еду направи неточност, поради която можеше да получим съдбоносен гол. Ако желаете да обвините някого, обвинете мен. Аз взимам решенията и не го върша, с цел да бъда воин. Имах своите аргументи и се пробвах да ги обясня. Не върша сходна промяна за пръв път. Днес трябваше да осъществим 11 дузпи, с цел да определим победител. Ако би трябвало да обвините някого, обвинете мен, няма проблем. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР