Мениджърът на Челси Маурицио Сари ще напусне клуба през лятото,

...
Мениджърът на Челси Маурицио Сари ще напусне клуба през лятото,
Коментари Харесай

Маурицио Сари се е разбрал да поеме "Ювентус"

Мениджърът на " Челси " Маурицио Сари ще напусне клуба през лятото, като италианският експерт ще поеме " Ювентус ". Това твърди водещият публицист Танкреди Палмери.

Според информацията двете страни са прецизирали всички детайлности, като договорът на Сари ще бъде за три години със заплата 7 милиона евро. Новината за назначението му като треньор на " Ювентус " се чака да бъде оповестена в четвъртък, ден след финала в Лига Европа сред " Челси " и " Арсенал ".

Сари има контракт с " Челси " до лятото на 2021 година, като англичаните ще изискат 5 милиона паунда за прекосяването му в " Ювентус ", настояват английските медии.

60-годишният експерт води " Челси " пристигна през предишното лято и изведе сините до третото място във Висшата лига. Сари не можа да се утвърди на поста, като информациите за неговото уволняване бяха чести.

EXCLUSIVE:
JUVENTUS NEW MANAGER IS MAURIZIO SARRI!

GUARDIOLA REJECTED FOR THIRD TIMES!

English article, all details with Chelsea exit strategy and Manchester City anger:https://t.co/qcBNIkP3bK
— Tancredi Palmeri (@tancredipalmeri) 25 May 2019

Той има опит в Италия, където изкара сполучлив интервал в " Наполи ". Сега Сари е любимец за поста в " Ювентус ", откакто клубът разгласи, че се разделя с Масимилиано Алегри.

Палмери добавя, че мениджърът на " Манчестър сити " Пеп Гуардиола е отказал три пъти да поеме италианския първенец.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР