Мениджърът на Челси Франк Лампард заяви, че началото на новия

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард заяви, че началото на новия
Коментари Харесай

Лампард: Началото на новия сезон във Висшата лига е твърде рано за Челси

Мениджърът на Челси Франк Лампард съобщи, че началото на новия сезон във Висшата лига на 12 септември е прекомерно рано и играчите му рискуват да получат травми поради късата отмора сред акциите. Челси ще излезе против Байерн (Мюнхен) в събота в среща-реванш от осминафиналите на Шампионската лига. Лондончани изгубиха първия мач като посетител с 0:3. Дори и да отпаднат от шампионата, футболистите на Лампард ще имат малко повече от месец преди началото на новия сезон.

" Предполагам, че ще ни бъде казано по кое време ще стартираме, само че това ще зависи от мача против Байерн ", съобщи мениджърът пред английските медии. " Не е идеално, тъй като без значение от изхода на мача против Байерн играчите би трябвало да имат отмора, с цел да бъдат на равнище за качествения артикул, какъвто е Висшата лига. Дори и в най-лошия сюжет, ние отпадаме от Шампионската лига, 12 септември е прекомерно рано играчите да стартират още веднъж да играят ", добави Лампард.
Frank Lampard unhappy with the Premier League over 2020/21 season start date. Plus uncertainty over Willian future https://t.co/X6lXs5NlPM
— John Cross (@johncrossmirror) August 3, 2020 Сесар Аспиликуета, Кристиан Пулишич и Педро получиха травми при провалянето на Челси с 1:2 от Арсенал във финала за ФА Къп и Лампард се притеснява, че други играчи също могат да имат сходна орис. " Футболистите се нуждаят от отмора. Ето за какво ние имаме двама с контузии. Мисля, че Висшата лига ще огледа съществено на това ", сподели още той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР