Мениджърът на Челси Антонио Конте засипа с похвали Атлетико Мадрид

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте засипа с похвали Атлетико Мадрид
Коментари Харесай

Конте: И двата отбора ще играят само за победа, разликата е, че ние вече се класирахме

Мениджърът на Челси Антонио Конте засипа с похвали Атлетико Мадрид и наставника на “дюшечкиите” Диего Симеоне преди мача сред двата отбора в Лондон. И в случай че за Челси единствената мотивация е да се опита да финишира преди всичко в групата, то Атлетико би трябвало непременно да завоюва и да чака неточност на Рома против Карабах, с цел да продължи на осминафиналите.

“Диего Симеоне е отличен треньор и свърши фантастична работа с Атлетико. Познавам го доста добре. Често сме се изправяли един против различен на терена. Срещали сме се и като треньори, когато той беше отпред на Катаня в Серия “А”. Няма подозрение, че Симеоне е измежду най-хубавите в света, а Атлетико постоянно е бил мощен тим. В момента те са в добра форма, само че същото може да се каже и за нас. Очаквам открит мач, тъй като и двата тима ще играят за победа. Единствената разлика е, че ние към този момент се класирахме за идната фаза, само че огромните тимове би трябвало постоянно да се стремят към победата”, съобщи Конте.

“Ситуацията при Атлетико се промени. Доскоро имаха проблеми, тъй като Гризман не бележеше. Сега той стартира да вкарва голове. Французинът е футболист от международна класа. Трябва да сме доста деликатни с него, само че не само”, продължи италианецът.

“Попаднахме в доста тежка група - с Рома, Атлетико, а и Карабах, който не е по никакъв начин слаб тим. Атлетико два пъти изгуби точки против Карабах, Рома също се затрудни с тях. Ще е изненада, в случай че Атлетико отпадне, само че да се прескочи груповата фаза не е по никакъв начин елементарно. Най-важното е, че ние успяхме. Мога да скърбя единствено за гостуването в Рим. Естествено, в случай че си втори в групата, рискуваш да ти се падне по-силен противник на осминафиналите, само че в тази ситуация даже да сме първи, може да срещнем Реал Мадрид, Байерн (Мюнхен) или Ювентус”, добави Конте.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР