Мениджърът на Челси Антонио Конте остана изключително доволен след победата

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте остана изключително доволен след победата
Коментари Харесай

Конте: Отговорът на слуховете са победите и добрата игра

Мениджърът на Челси Антонио Конте остана извънредно удовлетворен след успеха с 3:0 на “Стамфорд Бридж” над Уест Бромич в 27-ия кръг на Премиър лийг. Челси беше в серия от две следващи разгромни загуби от противници като Борнемут и Уотфорд, което породи клюки за ситуацията в отбора и за уволнението на италианския експерт.

“Свикнал съм с всевъзможни клюки. Футболистите ми знаят какво би трябвало да вършат. Има един изключително сполучлив метод за битка със слуховете - това са успехите на терена и демонстрирането на прекрасен футбол. Но даже и това от време на време не оказва помощ. Колкото до мача - започнахме добре, само че допуснахме неточности и Уест Бромич можеше да ни означи. След като открихме резултата, доминирахме и контролирахме хода на мача.

Победата беше беше значима, с цел да забравим последните неприятни резултати. Пуснах Жиру титуляр, тъй като Мората беше контузен. Той също се включи добре като запаса. Цял месец търсехме уместно лекуване за гърба му и в този момент към този момент всичко е наред. Сега му остава единствено да набере най-хубавата си форма”, разяснява Конте. Премиър лийг 27 кръг, понеделник 12 февруари  Челси 3:0краен резулат  Уест Бромич
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР