Мениджърът на Бърнли Венсан Компани остана много разочарован от отправени

...
Мениджърът на Бърнли Венсан Компани остана много разочарован от отправени
Коментари Харесай

Компани за Челси и Тотнъм: Това е напразен въпрос

Мениджърът на Бърнли Венсан Компани остана доста отчаян от отправени към него въпроси дали счита да напусне своя отбор, с цел да поеме един всред Челси и Тотнъм. Двата лондонски гранда останаха без треньори по време на сезона и сега са водени от краткотрайни наставници, а точно Компани е свързван много настоятелно в последната седмица с поста в някой от тях.

 „ Единственото, което виждам, е безрезултатен въпрос. Винаги скърбя журналиста, който ме пита за сходни неща, тъй като не получаваш нищо в подмяна. Още преди началото на сезона взех решение, че в никакъв случай няма да се занимавам със спекулации. Мисля, че най-голямото почитание, което можете да имате, са хората, с които работите, с цел да им покажете, че сте изцяло отдадени на това, което ви е поверено. Не желая да приказвам за нищо друго “, съобщи Компани пред talkSPORT. 

Бърнли, воден от някогашният защитник на Манчестър Сити, си обезпечи ранно промоция във Висшата лига през сезон 2023/24. Преди това 37-годишният белгиец беше определен за треньор на годината в Чемпиъншип.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР