Мениджърът на Арсенал Унай Емери заяви, че нападателят Пиер-Емерик Обамеянг

...
Мениджърът на Арсенал Унай Емери заяви, че нападателят Пиер-Емерик Обамеянг
Коментари Харесай

Обамеянг ще играе за Арсенал срещу Наполи, Джака и Кошчелни ще минават късен тест

Мениджърът на Арсенал Унай Емери съобщи, че нападателят Пиер-Емерик Обамеянг ще бъде на линия за мача с Наполи в четвъртък от шампионата Лига Европа, откакто заболяване го остави отвън групата в последните два мача.

" Той към момента има дребен проблем, само че взима антибиотици поради болестта си. Това беше и главната причина, с цел да не започва през тези мачове. Сега се усеща добре и на следващия ден или ще стартира, или ще се появи през второто полувреме ", съобщи Унай Емери на конференция през днешния ден във връзка мача от Лига Европа.

Испанският експерт също по този начин добави, че чака резултатите от късен фитнес-тест за други двама съществени играчи- бранителят Лоран Кошчелни и халфът Гранит Джака. А срещата с Наполи, които сега са на 2-о място в Серия А след Ювентус, несъмнено може да бъде огромна стъпка към спечелването на Лига Европа. Арсенал се надява на добър резултат на следващия ден, с цел да пътува спокоен за Южна Италия. А това евентуално няма да е елементарно, поради компликациите против БАТЕ Борисов и Рен в предходните стадии от шампионата.

" Карло Анчелоти е топ треньор. Той има опит във всички шампионати, във всички страни. Неговата треньорска кариера е невероятна. Чака ни мач на високо ниво- такова, към което се стремим. Огромен тест за нас, сподели още Емери.

Централният нападател Александър Лаказет съобщи, че артилеристите би трябвало да реагират след провалянето с 0:1 от Евертън в шампионата. Освен това, в случай че отборът остане отвън топ 4 в Премиършип, то купата в Лига Европа е квота за Шампионската лига. " В неделя играхме едва, целият тим. Не изпълнихме напътствията на треньора, само че като тим имаме убеденост за победа на следващия ден, съобщи Лаказет. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР