Мениджърът на Арсенал остана доволен от успеха с 3:2 в

...
Мениджърът на Арсенал остана доволен от успеха с 3:2 в
Коментари Харесай

Артета: Щеше да е несправедливо, ако бяхме отпаднали

Мениджърът на Арсенал остана удовлетворен от триумфа с 3:2 в реванша с Бенфика и класирането на отбора му на осминафинал в Лига Европа. " Артилеристите " демонстрираха огромен темперамент, с цел да измъкнат успеха в края на мача. Наставникът пък счита, че в случай че отборът му бе изнемощял, това щеше да е несправедливо предвид на показаното в двата дуела.

" Това ще ни помогне остатъкът от сезона да върви по-добре, тъй като този шампионат ще ни помогне и за представянето ни в Премиър лийг. Той ни сплотява, тъй като имаме нещо значимо, за което да се борим. С оглед на показаното в двата мача, щеше да е доста незаслужено да отпаднем. Изключително благополучен съм от този резултат ", съобщи Артета.

" Истината е, че подарихме два гола в двата мача, а против противник от класата на Бенфика, това може да докара до огромни проблеми. В първата среща им подарихме дузпа, а през днешния ден допуснахме гол, откакто ние изпълнихме корнер. Въпреки това ми хареса реакцията на тима. Личеше си какъв брой доста желаят успеха и това ми дава вяра ", сподели още испанецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР