Мениджърът на Арсенал Микел Артета увери, че има пълно доверие

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета увери, че има пълно доверие
Коментари Харесай

Артета гарантира, че има пълно доверие в ръководството на Арсенал

Мениджърът на Арсенал Микел Артета увери, че има цялостно доверие в управлението на клуба. След успеха с 2:1 над Ливърпул в сряда той изясни, че има съществени терзание, че може и да не получи задоволително пари за нови футболисти. Някои медии възприеха това като намек, че може да си тръгне.

“Разбирам се доста добре с шефовете Раул Санлехи, Еду и Винай Венкатешам, както и имам пряк контакт със притежателите - съобщи Артета. - Знаем какво желаеме да създадем. Със сигурност няма никакъв проблем в това.”
 Артета: Бъдещето на Обамеянг е в Арсенал
И въпреки всичко испанецът осъзнава, че парите може би няма да стигнат за всичките му цели. За четвърта поредна година отборът няма да играе в Шампионската лига, сега е девети в Премиър лийг, а и рецесията от ковид в допълнение утежнява финансовата непоклатимост.

“Има доста аспекти на въпроса - разяснява Артета. - Очевидно е, че финансовият е единият от тези въпроси. Но това зависи от мястото, на което приключим. Не знаем и какъв трансферен пазар ни чака, тъй като до момента такова нещо не се е случвало. Зависими сме и от това какво ще е бъдещето на някои футболисти.”

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР