Мениджърът на Арсенал Микел Артета описа равенството 1:1 срещу Ливърпул

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета описа равенството 1:1 срещу Ливърпул
Коментари Харесай

Микел Артета: Мачът с Ливърпул бе един от най-напрегнатите, които съм виждал в последните 20 години

Мениджърът на Арсенал Микел Артета разказа равенството 1:1 против Ливърпул като един от най-напрегнатите мачове от десетилетия, а дългото очакване на лондончани за победа във Висшата лига на стадион " Анфийлд " продължава.

Арсенал остана водач във краткотрайното класиране с 40 точки, а Ливърпул е втори с 39 в актива си.

Испанецът сподели още преди мача, че да играеш на " Анфлийд " е като да бъдеш в пералня и не остана отчаян по време на конфликта.

" Това бе необикновен футболен мач. Един от най-напрегнатите, които съм виждал в последните 20 години в това състезание. В огромни интервали ние бяхме водещи, а в последните 20 минути искахме успеха повече, само че равенството е обективен резултат ", съобщи Микел Артета и добави: " Видях момчетата да играят с огромен кураж и религия. Смятам, че заслужават поздравления ", споделя експертът.

" Ние се стремяхме да нападаме и да ги затрудняваме, а те са тим, който основава безпорядък, доста са директни. Те са най-хубавите в света в това отношение. Двата тима подвигнаха летвата на друго равнище ", сподели още испанецът.

" Щастлив съм от мястото, на което се намираме. Утре ще имаме вечеря със фамилиите ни, а след това се връщаме на работа ", добави мениджърът на Арсенал, който завоюва пет от последните си седем мача във Висшата лига.

" Разбира се, че има избрани неща, които би трябвало да подобрим. Особено да завършваме мачовете. Показахме положително равнище с няколко играчи отвън строя. Това е нещо, от което би трябвало да се възползваме ", добави Микел Артета.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР