Мениджърът на Арсенал Микел Артета демонстрира оптимизъм преди утрешния първи

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета демонстрира оптимизъм преди утрешния първи
Коментари Харесай

Микел Артета: Не сме имали такава възможност от 15 години, така че това казва колко е специална тази вечер за нас

Мениджърът на Арсенал Микел Артета показва оптимизъм преди утрешния първи 1/4-финален конфликт в Шампионската лига против Байерн Мюнхен. Лондончани са водач във Висшата лига.

„ Наистина се любувам на момента, тъй като това е мястото, на което желаеме да бъдем. Ние сме в в действителност добра позиция в шампионата, само че сме в такава и в Шампионската лига. Предстои ни сериозна задача против един от най-успешните тимове в Европа. Това е затруднение, което би трябвало да преодолеем, само че и чакаме с неспокойствие. Не сме имали такава опция от 15 години, тъй че това споделя какъв брой е специфична довечера за нас. Очаквам цялостен стадион, доста пристрастеност и страст “, съобщи Артета.

Младият испански експерт се изрече ласкаво за своя сътрудник отпред на Байерн – Томас Тухел.

“Те са топ тим. Аз съм огромен обожател на Томас Тухел. Начинът, по който са подредени неговите тимове, по който играят, по който реализират прехода в другите етапи. Научих доста от него и считам, че те са топ тим ", сподели мениджърът на Арсенал.



Микел Артета разяснява и суперзвездата и някогашен футболист на Тотнъм Хари Кейн.

" Хари Кейн е извънредно непрекъснат, погледнете статистиката му в последните 10 години, цифрите са невероятни. Той може да бележи по доста способи, само че и получава нужната поддръжка към себе си, с цел да се показва по този начин. Около него има още 10 футболиста и ние знаем самостоятелните им качества, тъй че би трябвало да се представим на равнище, с цел да ги спрем. Когато погледнете тяхната история в този шампионат, всичко е ясно. Футболът е ужасно конкурентна среда и е мъчно да си непрекъснат “, приключи испанецът.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР