Мениджърът на Арсенал Микел Артета бе изненадващо свързан с треньорския

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета бе изненадващо свързан с треньорския
Коментари Харесай

Артета отговори на спекулациите свързващи го с Барселона

Мениджърът на Арсенал Микел Артета бе изненадващо обвързван с треньорския пост в Барселона, а на днешната си конференция испанеца трябваше да дава отговор на въпроси свързани с тази информаия.

Във вчерашният ден в Испания се появиха информации, че точно Артета, който е младеж на каталунците, въпреки и да не е записал игрова минута за първия тим, е бил определен от един от претендентите - Жоан Лапорта за ментор, в случай че той завоюва изборите за президент на клуба в неделя.

Мениджърът на "артилеристите " съобщи, че е изцяло фокусиран върху работата си при лондончани и не мисли за нищо друго сега. Tой е отпред на Арсенал от декември 2019-а, когато дойде от Манчестър Сити. При "гражданите " Артета бе помощник на Джосеп Гуардиола, който пък бе отпред на каталунците точно по времето на първия интервал на Лапорта като президент на Барселона.

"Винаги ще има спекулации, когато има избори в Барселона. Това е голям отбор и аз съм израснал там като състезател, точно поради товa се вършат такива връзки. Аз обаче съм изцяло фокусиран в работата, която имам сега, тъй като има доста за извършване и се любувам на това. За мен е привилегия да съм треньор на този клуб и съм благополучен тук. Днес и на следващия ден ще съм треньор на Арсенал и желая да се оправя още по-добре, " безапелационен бе Артета, който има контракт до лятото на 2023-а и изясни, че към момента не са водени диалози за продължение на договора му: Не, по средата на сезона сме и имаме още доста мачове, тъй че в този момент то ва не е приоритет ".
Премиър лийг 27 кръг, събота 6 март  Бърнли 17:00предстои  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР