Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер в получил предложение да замени

...
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер в получил предложение да замени
Коментари Харесай

Венгер отказал на Манчестър Юнайтед заради ценностите на Арсенал

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер в получил предложение да размени сър Алекс Фъргюсън в Манчестър Юнайтед преди 15 години, само че е отказал, тъй като се е чувствал доста благополучен в клуба от Лондон. Бившият президент на " алените дяволи " Мартин Едуардс направи разкритието за забавната оферта към французина в новата си биографична книга.

" Нашият първи избор беше Арсен. Мислехме, че той е най-хубавият претендент за правоприемник на Алекс. Определено бе моят избор №1. Свързахме се с него и Венгер сподели прочут интерес, доколкото изиска да се срещне с мен и Питър Кениън в неговата къща в Лондон, с цел да чуе това, което имахме да му кажем ", разрива Едуардс.

Ето какъв бе коментарът на самия Венгер по тази тематика: " Винаги съм спазвал конфиденциалност. Не, не съм бил изкушен от Манчестър Юнайтед, тъй като постоянно съм се чувствал благополучен тук. Повече, в сравнение с хората са били щастливи с мен. Обичам полезностите в този клуб. За мен това стои преди всичко, изключително когато знам какво се промени. Когато пристигнах тук, клубът залагаше на такива полезности, поради които обичам спорта и към момента се занимавам с него. Винаги ще се задавам този въпрос. Да, несъмнено, че Ман Юнайтед е привлекателна опция, само че дали аз съм благополучен тук? Отговорът е " да ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР