Мениджърът, който привлече легендата на българския футбол Христо Стоичков в

...
Мениджърът, който привлече легендата на българския футбол Христо Стоичков в
Коментари Харесай

Мениджърът на Стоичков приветства Шави в Барселона

Мениджърът, който притегли легендата на българския футбол Христо Стоичков в Барселона, Хосе Мария Мингея разяснява за " Мундо Депортиво " подписването на именития халф Шави Ернандес като ментор на отбора.

" Пандемията остава неприятен спомен, само че е знак и на внимание, грижа, маски и отдалеченост. Кризата с вулкана Ла Палма към момента е тъжна, нещастна и мъчителна за доста работливи и скромни хора. Дано и това завърши скоро. Това, което не е свършено обаче, е този тим на Барса. Спомням си, че преди няколко години написах на същата тази страница известие да заострим вниманието си към плавното, постепенно и обезпокоително изпадане на нашия тим в безтегловност. Не желая да се лаская с нищо. Барса през последните години влага доста огромни суми за подсилване на отбора, без да реализира никакъв триумф в множеството случаи. И доказателството е, че сега тези, които избавят ситуацията, са четирима ветерани и група възхитителни деца, които вършат, каквото могат, само че които като група към момента не са за тези войни.
свързани новини1506преди 4 часа
В тези пет години на крах Барса имаше треньори като Ернесто Валверде, Кике Сетиен, Куман, а в този момент ще дойде Шави. Първото нещо е да пожелая на Шави най-хубавото, кариерата му да е позитивна. Ще има доста работа. Проблемът на Барса като цяло е с фрагментите. Пред гола Тер Щеген прави немислими неточности.

Защитата като цяло е небалансирана с четири десни централни и двама леви бранители (Ленгле и Умтити), които на процедура не играят. По крилата Алба е недостижим отляво и отдясно, Дест, Мингеса или може би Серхи Роберто също могат да играят. Напред, с цялото ми почитание, няма играчи с безупречна класа, можем единствено да си спомним страхотните нападатели, които имаше до преди няколко години (Ромарио, Роналдо, Роналдиньо, Ето`о, Стоичков...).

Сега вкарването на гол е съвсем решение на задача по алгебра. Към всичко това не можем да забравим тази чума от травми, за която нямам опита да кажа дали е проблем на физическата подготовка, медицинските услуги или несъразмерен брой мачове през няколко дни. Решаването на всичко това ще бъде първата работа за Шави и многочисления му " щаб ". Необходимо е да се надяваме и да желаем за малко време да има усъвършенстване. Сега икономическата обстановка не разрешава да се вършат произволи на пазара. Вярно е, че Шави е човек на нашата школа, той игра тук доста дълго като експерт в един от най-забележителните интервали в нашата история, само че ще би трябвало да бъдем търпеливи, тъй като не е елементарно да разгадаем тази обстановка. Трябва да пандизите задната врата, да създадете играта в средата на терена и да вкарате голове. Тук писането е доста просто. Шави ще има потребност от време и, несъмнено, от помощта на всички ", сподели Мингея в постоянния си коментар за испанския вестник, представен от " Труд ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР