Мениджърът Ерик тен Хаг заяви, че Манчестър Юнайтед допуска твърде

...
Мениджърът Ерик тен Хаг заяви, че Манчестър Юнайтед допуска твърде
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг: Допускаме твърде много голове

Мениджърът Ерик загар Хаг съобщи, че Манчестър Юнайтед позволява прекалено много голове, само че отхвърли да упрекна Андре Онана, макар че грешките на вратаря против Галатасарай съществено навредиха на възможностите на отбора да продължи напред в Шампионската лига.

След като загуби три от четирите си мача в група " А ", основният конфликт в Истанбул стартира по желан метод. Алехандро Гарначо и Бруно Фернандеш вкараха за 2:0 за гостите. През втората част Скот Мактоминей още веднъж направи два гола преднина за Юнайтед, разписвайки се за 3:1. Две попадения за домакините осъществя Хаким Зиеш, а най-после за 3:3 се разписа Керем Актюркоглу.

Резултатът оставя Юнайтед на дъното в класирането преди последния кръг в груповата фаза, а допускането на 14 гола в единствено пет мача е главният проблем.

" Вкарахме бързо два гола. Но, когато водиш с 2:0 би трябвало да успееш да ръководиш играта. Не е толкоз елементарно. Допускаме  свободни удари и трябваше да се защитим по-добре на два пъти. Трябва също да кажа, че това е Хаким. Той е брилянтен, знам това. Той е невероятен ", разяснява Тен Хаг.

" Като тим би трябвало да се поучим от това, тъй като позволяваме прекалено много голове, а това е излишно и може да се избегне. Това, което е прелестно, е напредъкът, който имаме и методът, по който играем футбол. Ние диктувахме играта, вкарахме толкоз доста голове - ставаше дума за проект, креативност, проактивност и храброст. Това ме прави благополучен ", добави мениджърът на " алените дяволи ".

Манчестър Юнайтед трябваше да вкара повече голове, само че Онана още веднъж е под светлината на прожекторите по-късно тъждество, откакто също позволи неточности при загубите като посетител на Байерн Мюнхен и вкъщи от Галатасарай.

" Мисля, че като тим играхме доста добре ", сподели Тен Хаг, запитан за Онана и добави: " Печелим и губим дружно. Виждате, че има прогрес в този тим. Разбира се, отчаян съм, тъй като трябваше да диктуваме играта, само че ще се поучим от това. Защото този тим е в развой на развиване ".

Попитан по какъв начин е Онана, той сподели: " Той е добре. Както споделих, не става дума за обособени хора ".

" Разбира се, самостоятелните неточности във футбола могат да имат значение и вие поемате отговорност за това, само че постоянно първо става дума за тима. Този отбор е добър, всички играчи в състава са положителни. Най-добрите заслужават да играят за Манчестър Юнайтед, тъй като те са брилянтни футболисти. И това се отнася за целия тим ", съобщи Тен Хаг.

В последния си мач от група " А " на " Олд Трафорд " англичаните ще одобряват Байерн Мюнхен.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР