Мениджърът Ерик тен Хаг остана доволен от доминацията на Манчестър

...
Мениджърът Ерик тен Хаг остана доволен от доминацията на Манчестър
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг: Доволен съм от начина, по който играхме

Мениджърът Ерик загар Хаг остана удовлетворен от превъзходството на Манчестър Юнайтед против Шериф (Тираспол) и успеха с 3:0 в мач от група " Е ". По този метод " алените дяволи " се изравниха на върха в класирането с Реал Сосиедад и ще играят пряк мач с испанците за първата позиция.

Юнайтед поведе в края на първото полувреме посредством Диого Далот, който засече центриране на Кристиан Ериксен от статично състояние. След почивката точни бяха още Маркъс Рашфорд и Кристиано Роналдо.

" Играхме в половината на противника, създадохме доста положения и вкарахме три отлични гола. Първият падна след статично състояние, а другите два след комбинации. Доволен съм ", съобщи Тен Хаг.

" Особено ми хареса второто попадение (голът на Рашфорд), само че и тези от статични положения са нужни от време на време. Ако искаш да бъдеш измежду водещите тимове, би трябвало да си кадърен да бележиш по всевъзможни способи.

" През второто полувреме използвахме Кристиано и Маркъс Рашфорд като двойка централни нападатели и мисля, че ни се получи. И двамата се разписаха, а това е добър сигнал. Постигнахме нещо, върху което можем да градим ".

Самият Рашфорд съобщи, че Юнайтед е надиграл тотално противника и в този момент тимът е задължен да преследва изразителна победа в Испания.

" Създадохме доста положения, само че ни лиши време да вкараме. Случи се от статично състояние и се веселя за това, защото би трябвало да осъществяваме по-често по подобен метод. През второто полувреме сякаш бяхме малко по-точни ", съобщи той.

" Предстои ни мач за първото място с Реал Сосиедад и ни би трябвало победа с два гола разлика. Ще опитаме да го създадем. Това е нашата цел още от началото на сезона и желаеме да спечелим групата ".
 Манчестър Юнайтед - Шериф (Тираспол) 3:0 в мач от Лига Европа
Юнайтед с класика против Шериф, оправданият Роналдо се завърна с гол

Лидер в групата обаче продължава да бъде Реал Сосиедад
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР