Меморандум за сътрудничество ще подпишат Синдикат на служителите в затворите

...
Меморандум за сътрудничество ще подпишат Синдикат на служителите в затворите
Коментари Харесай

Синдикатите на надзирателите от България и Македония ще си сътрудничат

Меморандум за съдействие ще подпишат Синдикат на чиновниците в пандизите в България и Независим профсъюз на полицията в Македония , който сплотява и работещите като защита в пандизите в Македония.

Договора ще има за съществена цел, в качеството си на сътрудници и организации представляващи чиновници в Сектор " Сигурност " в България и Македония, като регистрират трендовете в развиването на националните и интернационалните синдикални организации на заетите в областта на сигурността двете организации, да работят в партньорство за развиването на обществения разговор на балканите , като поставят дружно и поотделно старания за открояване на проблемите на работещите в пандизите и методите за тяхното справяне.

Споразумението сред двете организации ще разреши обмяна на опит и тясно съдействие за реализиране на осведомителни и просветителни акции , образуване на културни, спортни и филантропични прояви.

Документа ще бъде парафиран от страните по време на двудневно посещаване по покана на Независим профсъюз на полицията - Македония, в Скопие, на 23 и 24 декември,на представители на Синдикат на чиновниците в пандизите в България в Р. Македония за присъединяване в конференция с посетители представителите на синдикални организации от Македония, Словения, Сърбия, Косово и Албания, Министрите на вътрешните работи и правораздаването, представители на службите за сигурност на Македония.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР