Меморандум за сътрудничество между Община Гоце Делчев и Университета за

...
Меморандум за сътрудничество между Община Гоце Делчев и Университета за
Коментари Харесай

Община Гоце Делчев и УНСС подписаха меморандум за сътрудничество

Меморандум за съдействие сред Община Гоце Делчев и Университета за национално и международно стопанство (УНСС) е подписан от кмета на общината Владимир Москов и ректора на университета проф. доктор Димитър Димитров, оповестиха от общинския пресцентър.
С меморандума се показва желанието на двете институции за взаимна работа и се обрисуват предпочитаните посоки и формите на съдействие, показват още от пресцентъра. Той включва част от вероятните сфери за съдействие, измежду които за кариерно развиване и реализация на студентите от УНСС, практики и стажове, а също по този начин и партньорство сред УНСС и Община Гоце Делчев при изследвания и научни проучвания в региона на обществената администрация и локалното самоуправление. Сред сферите на съдействие са още осъществяване на взаимни научни прояви, образования, състезания, взаимно кандидатстване по планове и стратегии в региона на ползите на двете страни, образуване на обществени събития за показване на положителни практики по обществено ръководство.
На днешното събитие е участвало цялото управление на Община Гоце Делчев, както и на УНСС, членове на непрекъснатата комисия по обучение в Общински съвет - Гоце Делчев и управленията на гимназиите и междинните учебни заведения в общината.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР