Меморандум за сътрудничество между Камарата на строителите в България и

...
Меморандум за сътрудничество между Камарата на строителите в България и
Коментари Харесай

Камарата на строителите в България и УНСС подписаха меморандум за сътрудничество

Меморандум за съдействие сред Камарата на строителите в България и Университета за национално и международно стопанство подписаха през днешния ден ръководителят на Управителния съвет на браншовата организация инж. Илиян Терзиев и ректорът на висшето учебно заведение проф. доктор Димитър Димитров.

КСБ и УНСС ще си оказват експертна помощ при образования, изследвания, конференции, съвещания, работа по взаимни планове и други

“Убеден съм, че слагаме началото на доста положително съдействие ”, сподели инж. Терзиев при подписването. Благодаря ви и съм уверен, че ще работим доста сполучливо, добави той.

“Откриват ни се доста благоприятни условия за взаимни инициативи ”, сподели проф. доктор Димитров. Има голям брой форми за съдействие, които ще развием, както го вършим и с останалите ни сътрудници, добави той.

Според меморандума студентите в УНСС ще имат опция да вземат участие в стажове и обществени начинания на КСБ. Представители на камарата, като и преподаватели от университета ще бъдат канени като лектори в събития, проведени от договорилите се страни. Меморандумът се подписва за период от три години.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР