Мемоарите на звездата на френското кино Брижит Бардо Сълзи в

...
Мемоарите на звездата на френското кино Брижит Бардо Сълзи в
Коментари Харесай

Бриджит Бардо с последна мемоарна книга

Мемоарите на звездата на френското кино Брижит Бардо " Сълзи в борба " са към този момент на пазара . Защитничката на животните споделя, че това ще бъде последната ѝ книга и не има намерение да издава други, оповестява БГНЕС.

Предишната книга на Бриджит Бардо " Аз играя " излиза от щемпел през октомври 2017 година и е отдадена на музикалната ѝ кариера.

В последните си записки " Сълзи в борба " Бардо признава, че " в никакъв случай не се е чувствала красива ", заради което не е била сигурна в себе си.

 Бриджит Бардо: Харесваше ми да ми споделят, че съм красива и имам хубаво дупе
Бриджит Бардо: Харесваше ми да ми споделят, че съм красива и имам хубаво дупе

Актрисата упрекна акцията #MeToo в двуличие

Бардо споделя, че в никакъв случай не е била привличана от разкоша, благосъстоянието и бижутата, и оставя всичко, тъй като е уверена, че най-важното е да бъде предана на идеята за избавяне на животните . В записките си даже разкрива, че " не желае да е част от човешкия жанр ".

Бриджит Бардо завършва кариерата си през 1973 година, като се зарича да посвети остатъка от живота си на идеята да пази живата природа.

През 1986 година в Сен Тропе основава фондацията " Бриджит Бардо ", чиято активност финансира със лични средства. Фондацията има главната заслуга за основаването на Парка на танцуващите мечки наоколо до Белица . Целта е мечките, които са употребявани за изкарване на пари от ромите мечкари (човекът свири, мечката танцува), да бъдат върнати в естествената им среда.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР