МЕМФИС, Тенеси (AP) — 17-годишен заподозрян, обвинен във фаталната стрелба

...
МЕМФИС, Тенеси (AP) — 17-годишен заподозрян, обвинен във фаталната стрелба
Коментари Харесай

Окръжният прокурор казва, че полицай от Мемфис може да е бил убит от приятелски огън

МЕМФИС, Тенеси (AP) — 17-годишен обвинен, упрекнат във съдбовната пукотевица по служител на реда от Мемфис, не е упрекнат за първи -убийство, защото информацията, получена от офиса на окръжната прокуратура, демонстрира, че служителят на реда е бил погубен от другарски огън, споделиха чиновници. упрекнати по 13 пункта, в това число опит за ликвидиране първа степен и нахлуване против първи реагиращ при гибелта на служител на реда Джоузеф Маккини на 12 април.

Маккини и 18-годишен мъж, разпознат като Джейлън Лобли, бяха погубен при престрелка, която се разви, до момента в който чиновниците проверяваха съмнително транспортно средство. 17-годишният обвинен е ранен и остава в болничното заведение. Друг служител на реда от Мемфис беше ранен, а трети служител на реда беше ожулен и лекуван на място.

Офисът на прокуратурата не разпознава 17-годишния обвинен в изказвания, оповестени в сряда по отношение на обвиняванията, които водят до най-много 400 години затвор. Изявленията не дават детайлности за аспекта на стрелбата с другарски огън.

„ В момента не с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР