Мелвин Кизито, родом от Кения и основател на Alkyl Recycling,

...
Мелвин Кизито, родом от Кения и основател на Alkyl Recycling,
Коментари Харесай

Мъж, вдъхновен от племенницата си, за да разработи революционна технология, която може да промени начина, по който отглеждаме децата си – една пелена наведнъж

Мелвин Кизито, родом от Кения и създател на Alkyl Recycling, разкри минусите на пелените: „ Те се разлагат доста постепенно, миришат извънредно неприятно и са мощно замърсяващи “, сподели той пред Innovation Origins.

Всъщност миризлива сбирка от пелени на племенницата му го въодушеви през 2019 година да обмисли други благоприятни условия за употребявани Pampers, Luvs и Хъги. И по този начин, той би трябвало да работи с някои съидейници, с цел да изготви бизнес проект, с цел да ги употребява наново.

Бързо напред до март, когато Кизито се реалокира в Холандия с задачата да употребява експертни препоръки от спонсори и учени. По-ранна работа към този момент беше спечелила премия в Амстердам, което даде на Кизито да опита какво предлага холандският пазар. Сега той има компания, способ за преработване и цел да трансформира камиони с употребявани пелени в нещо ново, всичко съгласно отчета на Innovation Origins.

„ Вижте, постоянно ще имаме потребност от пелени и други абсорбиращи хигиенични артикули продукти. Става дума за намиране на метод за правил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР