Мелето в столичен клуб с участието на сина на президента

...
Мелето в столичен клуб с участието на сина на президента
Коментари Харесай

Синът на президента Румен Радев – Георги Радев, замесен в меле: Причината била момиче

Мелето в столичен клуб с присъединяване на сина на президента Румен Радев – Георги, е станало поради спор за момиче. Това научи ексклзивно ПИК от очевидци. Както медията ни първа заяви, 15-годишният наследник на президента е бил измежду главните биячи в свадата, която се разиграла в клуб „ Голдън бий “ на бул. „ Васил Левски “ 16 в петък против събота през нощта. Боят се пренесъл от заведението на улицата, където има доста камери и съгласно очевидци най-малко три от тях би трябвало да са снимали случая. Радев бил към този момент с много изменена осанка – обръснал си главата като скинар и напълно не приличал на възпитаник.

За побоя в нощния клуб алармираха по-рано през днешния ден очевидци пред медията ни. По думите им Георги Радев е бил на празненство със свои другари, които скочили на друга компания. Инцидентът бил преустановен от идването на полиция, която разтървала младежите. От Министерство на вътрешните работи публично не оповестяват нищо по случая и обявиха, че ще бъде осъществена инспекция. В полицейските сводки случаят не е разказан.

Според очевидци хлапетата са били малолетни, какъвто е и самият Радев. Момчето е едвам на 15 и остава мистерия какво е правил късно вечерта в петък против събота в заведение без компаньон. Това не е първият случай, в който името на сина на президента е забъркано в сборичкване. През пролетта на 2017 година 14-годишният тогава Георги бе съпричастен към нечовечен побой в столичното 38-о учебно заведение „ Васил Априлов “, където учи.
Инфо: retro.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР