Мелето се разиграло на 28 ноември вечерта, разкри сензационно пред

...
Мелето се разиграло на 28 ноември вечерта, разкри сензационно пред
Коментари Харесай

Пак смляха от бой Деси Зидарова! Кой и защо?


Мелето се разиграло на 28 ноември вечерта, разкри сензационно пред „ Таблоид” осведомен с драмата.

Според него за побоя е упрекнат някогашният й брачен партньор Михаил Младжов, който избягал с бял мерцедес с немска регистрация и четири деветки в номера. Първоначалната версия гласеше, че Младжов нападнал някогашната си брачна половинка пред салона за хубост и след въргала отправил директни закани за живота й.

Репортер на „ Таблоид” обаче се свърза с пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, откъдето отхвърлиха да търсят Михаил Младжов. Ченгетата бяха безапелационни, че при тях тъжба от Деси Зидаров не е подавана и никой не е споменавал името на Младен Младжов.

Интересното е, че тъкмо преди 8 години - на 28 ноември 2009, моделката и актриса бе пребита злокобно с бухалки още веднъж пред първокласния си салон за хубост „ Нейл бар”. Тогава Деси легна в „ Пирогов” със счупена дясна подребрица, пукната лява подбедрица, пукнато ребро, избит зъб, както и с доста рани и кръвонасядания, само че е без заплаха за живота. За саморазправата бе наклеветен към този момент някогашният й богат ухажор – С. С., който бе съвсем с 10 години по-млад от нея, както и бащата на двете й деца – предприемачът Веселин Янев, прочут с прякора си Весо Парцала и притежател на бар „ Ескейп”.

Разследването обаче приключи в глуха улица. Малко откакто се оправи от тежкия побой, Деси срещна Михаил Младжов и след година и половина двамата спретнаха няколко следващи сватби. Знайно е, че някогашният й мъж е директно обвързван с подземния свят. Медийни изявления сочат, че Младен е почнал бандитската си кариера като водач на един от босовете на ВИС-2. малко по малко той се издига в йерархията, само че е изритан от групировката, откакто се открива, че отклонява пари за себе си. Според мълвата, даже е бил „ глобен” с над 130 000 евро, на колкото възлизали неналичията, а лимузината му „ Ауди” е била иззета.

През август 2012 година Младжов бе хванат с 200 грама кокаин в първокласното си ауди „ S8” при инспекция на автомагистрала „ Тракия “. В колата му тогава се возеха три деца, двете от които на Зидарова от предходния й брак с Весо Парцала - най-вероятно употребявани за заслон, обясниха криминалисти. Това се оказа вторият случай, при който гангстерът е залавян с опиати в рамките единствено на няколко седмици. Магистратите тогава го оставиха за дълго в ареста, даже звездата от сериала „ Хотел България” - Деси Зидарова, бе привлечена като очевидец по делото. Малко след издънката двамата се разделиха.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР