Мелания Тръмп отново накара всички да заговорят за нея, питайки

...
Мелания Тръмп отново накара всички да заговорят за нея, питайки
Коментари Харесай

Мелания Тръмп посети център за деца имигранти с яке с надпис `Не ми пука, а на теб?`

Мелания Тръмп още веднъж накара всички да заговорят за нея, питайки се желае ли да каже нещо с избора на облекло. Снимка на Повод стана фотография на първата дама с яке с надпис I Really Don`t Car. Do U? (Наистина не ми пука. А на теб?), с което тя бе по време на посещаване на център за деца имигранти в Макалън, Тексас.
 Мелания Тръмп бра зеленчуци с риза за $1380  Мелания с 10-сантиметрови токчета към наводнения Хюстън
След вълната от отвращение в интернет, говорителката на Мелания Стефани Гришам излезе с публично изявление, в което разясни, че надписът на якето няма нищо общо с посещението на президентшата в центъра.

„ Надписът на якето на госпожа Тръмп не съдържа прикрито обръщение. Вместо медиите ще си губят времето, фокусирайки се върху дрешника на Първата дама, могат да са в помощ на децата, като дадат публичност на желанието й да им помогне “, съобщи Гришам.



Това не е първият случай, в който тоалетът на Мелания съумява да възмути света. След като предходната година ураганът Харви връхлетя над Тексас и нанесе вреди за милиони долари, госпожа Тръмп се появи в наводнения Хюстън с тънки 10-сантиметрови токчета, с цел да поддържа хората, останали без дом заради бедствието.

Малко по-късно тя се появи в двора на Белия дом, където събираше биозеленчуци с деца от клуба " Boys and Girls Club ", облечена с риза за над 1000 $, и още веднъж съумя да подразни публичното мнение.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР