Мелания Тръмп най-често е определяна като безхарактерна, а бракът й

...
Мелания Тръмп най-често е определяна като безхарактерна, а бракът й
Коментари Харесай

Лъжа ли е, че Доналд и Мелания не се обичат

Мелания Тръмп най-често е определяна като безхарактерна, а бракът й а с американския президент - като цялостен фалш. Но на фона на всички изказвания в поддръжка на тези тези се появи и едно, доста по-различно.

Лино Карбосиеро е прочут фризьор, който е работил с редица известни дами по целия свят. Миналата година, по време на визитата на Първото семейство на Съединени американски щати във Англия, е предложен на Мелания Тръмп като приближен човек, който може да се погрижи за безупречната й визия.

След тази първа среща следват още доста, а хората, които се грижат за визията на звездите, постоянно схващат за тях доста повече от това какъв цвят желаят да се боядисат или кой е обичаният им дизайнер.
 Снимка 486338

И Карбосиеро остава извънредно впечатлен от отношението към себе си и екипа си от страна на Първата дама и нейния екип. Те се грижели нищо да не им липсва и сигурно не са ги третирали като обслужващ личен състав. И това отношение от нейна страна е към всички към нея, на инат на слуховете, че уволнява наред.

Коафьорът е безапелационен, че Мелания освен не е пионка, само че и излъчва задоволително мощ и убеденост , с цел да те убеди в противното единствено от една среща. Според него, тя даже е водещата фигура във връзката с Доналд Тръмп, предава Evening Standart.
 Снимка 462716

Относно брака на Първото семейство на Съединени американски щати, Лино Карбосиеро също има какво да каже и е на радикално противоположно от битуващото в обществото мнение. " Пълни нелепости са това, което приказват за тях - че не са влюбени " , безапелационен е той.
 Мелания Тръмп, шегите по адрес на сина й Барън и по какъв начин го отбрани
Когато някой се пошегува със сина на Мелания

При това много несвоевременно

По думите ми, всякога, когато ги е виждал дружно, те са били доста благи един към различен, както и доста привързани. А Мелания наподобява също толкоз добре и без грим, заключва коафьорът.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР