Мелания Тръмп изглежда отхвърляше всякакви признаци на напрежение“, тъй като

...
Мелания Тръмп изглежда отхвърляше всякакви признаци на напрежение“, тъй като
Коментари Харесай

Мелания Тръмп „изглежда отрича идеята за стрес или напрежение“, докато седи „замръзнала“ до Доналд

Мелания Тръмп наподобява отхвърляше всевъзможни признаци на „ напрежение “, защото изглеждаше „ като сфинкс “, до момента в който седеше „ замръзнала “ " до брачна половинка си Доналд на събитие в навечерието на крайния период за измами и чуване по делото му за безмълвни пари, съгласно специалист по езика на тялото.

Бившата първа дама остана стоична в рядка поява до нея брачен партньор, до момента в който му бяха връчени два трофея от голф легендата Джак Никлаус в неговия голф клуб Уест Палм Бийч в неделя. 77-годишният Тръмп употребява своята обществена медийна платформа Truth Social, с цел да се похвали, че е спечелил трофея на клубния шампионат и трофея на клубния шампионат за старша възраст, като написа „ СПЕЧЕЛИХ И ДВЕТЕ “.

55-годишната Мелания в последно време отсъстваше значително – в това число обществените правосъдни чувания на Тръмп – заради гибелта на майка й при започване на годината. Но тя беше забелязана да стои зад брачна половинка си, до момента в който той приемаше премиите си и изнасяше речта си.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Доналд Тръмп в „ познато в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР